| Alinnnnnna a întrebat:

Am trecut printr-un avort medicamentos in urma cu o saptamana. acum am insa o stare de greata mereu. E normal? La medic nu ma pot adresa pentru ca e in vacanta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Du-te la alt medic, sau direct la sectia de gine de la spitalul din oras.

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Da este normal sa ai o stare mereu de voma si greata.
deoarece timpul este foarte scurt iar corpu tau inca "lucreaza".
Eu zic mai stai inca o saptamana iar in caz ca greata persista incearca sa o vindeci cum se spune prin metode naturale apa cu lamaie, multe fructe.
Iar dupa aia daca vezi ca intr-adevar nu iti trece du-te la spital si nu are cum sa nu te ia la un control.

| Rosalyn a răspuns:

Buna!
Fiecare femeie e diferita si reactioneaza diferit la anumite lucruri. Starea de greata poate fi din cauza avortului (ceea ce este cel mai probabil), dar pot fi si alte cauze care merita investigate. In general, o femeie este mult mai slabita dupa un avort si este recomandat sa manance multe fructe si legume. Corpul trebuie sa isi revina, deci trebuie sa ai grija ce mananci si ce faci (evita efortul) pana la venirea medicului.
Multa sanatate!winking