Eu te sfatuiesc sa mergi la medic si sa-i spui ca nu esti bine. Te va consulta si poate iti va indica niste analize, nu te trata dupa ureche.
Miofilinul e pentru respiratie, pentru astmatici, de ce l-ai luat?
Foloseste si Tantum Verde, e foarte eficient, cel putin pentru mine da.
Ai nevioie de un antibiotok, se pare ca ai acolo un streptokoc, cel mai bine este sa mergi la medik pentru o analiza de laborator sau in cearca sa iei Kablax e f bine pentru gat, e un antibitok mai tare, iar pentru tusea seaca, incearca Paxeladine
Aerius e antialergic, Eurespal-ul este pentru tuse cu expectoratie (nu seaca), Miofilin-ul este bronhodilatator...pentru astm, deci n-au legatura cu ce ai tu. Cedax e antibiotic, dar antibioticele nu se iau asa la intamplare, daca incepi sa iei antibiotic tb sa iei cel putin 5 zile, altfel bacteriile devin rezistente si data viitoare va trebuie sa inghiti un antibiotic mai puternic. Nu mai lua tot ce gasesti prin casa Eu te sfatuiesc sa iei Paxeladine (daca tusea e seaca si nu simti deloc ca rupe) sau Stodal sirop care merge pe ambele tipuri de tuse, iar pentru gat Trachisan comprimate de supt, au dezinfectant, anestezic local si antibiotic. Iei cate una la 2 ore, maxim 8 pe zi si dupa ce iei cate una nu bei si nu mananci jumatate de ora ca sa-si faca efectul. Sanatate!
Miofilin nu e bun decat daca ai astm sau altceva la care e potrivit miofilinul. Poate fumezi-lasa-te de fumat! Poate ai o faringita cronica sau o problema cu tiroida, etc. Du-te la doctor, aici nu poti obtine un raspuns competent, deoarece trebuie sa fii CONSULTAT!
Te deranjeaza ceva in gat ...de parca ai avea ceva in gat? daca da inseamna ca ti-a crescut amigndala...nu e nimic grav dar trebuie sa iei niste antibiotice si sa sugi faringosept.si eu am avut aceeasi problema.
CristinaCristinika123 întreabă: