| mardeamor a întrebat:

Am un abces deasupra unei masele care mia cazut plomba si trebuie sa ma duc sa imi curete acolo sa imi puna plomba iar dar ce face cu abcesu imi da ceva? aaa ..si apropo de masea am o carne crescuta in ea si sunt programata joi insa mia zis ca imi face anestezie doare rau? si cum se face in cat timp amorteste acolo? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Nu doare rau. E ca o intepatura de tantar. Apoi n-o sa mai simti nimic. Poate sa-ti dea si cu un spray anestezic. Amorteste peste o ora si jumtate. Depinde si de organism. Sunt care simt amorteala si dupa 3 ore. Curaj!

| PeFuga a răspuns:

O sa iti dea cu un spray ca sa nu simti intepatura de la acul seringii cu care face anestezia. Abcesul ti-l va drena ca sa iasa puroiul, apoi va trebui facut tratament de canal si la urma o alta plomba sau reconstituire cu pivot...

| PeFuga a răspuns:

Pregateste-te sufleteste pentru mai multe vizite la dentist... Nu scapi cu una singura