Ospamox-ul nu este pentru masele ci pentru raceli, afectiuni respiratorii, bronsite samd. Pt masea se ia ampicilina la 6-8 ore. Niciun antibiotic nu se ia la 4 ore te omori singura in felul acesta. Poti sa iei 1 jumatate/ 1 pastila de Tador care este antiinflamator si vei scapa in cateva zile ( de retinut ca tadorul este calmant si nu antibiotic ). Deci mare grija nu te mai juca asa cu pastilele
Dupa parerea mea, nu ar trebui sa iei antibiotice fara prescriptia medicului. E periculos.
Antibioticele trebuie luate numai cu indicatie medicala; cu toate acestea ospamox ( amoxicilina ) se recomanda in cazul abceselor dentare - doza uzuala este pentru adult 500 mg la 6-8 ore; 8 zile este deja prea mult - trebuia sa ajungi la stomatolog sa dreneze putin abcesul, rezolvai mult mai repede; tetraciclina nu va fi utila daca cu ospamox nu este nici un progres, doza pentru tetraciclina este 500 mg ( 2 cps ) la 6 ore - inca o data : NU mai lua inca un antibiotic si asa nepotrivit situatiei si apeleaza la stomatolog
Am avut si eu aceeasi problema. Am urmat tratamentul acela cu oxacilina. Pentru inceput am luat o doza soc ( 2 pastile) apoi am continuat cu cate una. Dar cel mai bine e sa te duci la dentist .