| costi900 a întrebat:

Am un abces la o masea de vreo 7 luni, am crezut ca o sa se dezumfle de la sine dar nu sa dezumflat, problema este ca umflatura a inceput sa iasa prin obraz adica afara pe fata si s-a facut ca o buba mare si acum 5 minute am observat ca curge un lichid fara culoare din mijloc, asta inseamna ca iese puroiul pe acolo? prin obraz? nu am mai patit asa ceva niciodata voi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

7 luni ai stat cu o infectie la masea? ai mare noroc ca mai esti in viata, nici nu stii cum puteai sa faci septicemie... mergi de urgenta la un medic

| costi900 explică (pentru suntserios):

Am citit simptomele septicemiei si n-am avut nimic din lista aia + aseara a inceput sa-mi iasa puroiul de acolo prin afara obrazului ca si un simplu cos, nu stiu de la ce, maseaua a fost reparata(plombata) este posibil sa se fisurat undeva si a intrat aer rece, sau am stat in curent altceva grav nu cred ca putea sa fie ca a fost curatata complet, o sa astept sa iasa tot de acolo si o sa iau niste antibiotice sa vad daca se trage ( este ca un canal tare din masea pana in obraz afara ) daca nu se trage o sa merg la doctor

| untu a răspuns:

Mai omule, mai! De ce nu ai anuntat parintii tai ce problema ai? De ce nu ai tratat de la inceput, cand a inceput ca maseaua de semne de durere.acum ca te-ai infectat cu puroi, daca abcesul s-a spart, puroiul intra in sange si in organism, mori imediat! Du-te repede la medic la urgente sa-ti trateze cu antibiotice!

| matrix100 a răspuns:

Mergi de urgenta la doctor!