| Toffifee a întrebat:

Am un abces si ma doare de mor.crying Stiti ceva remedii naturale si rapide?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Foloseşte o cremă pe bază de gălbenele. Are efect antibacterian şi calmează inflamaţiile şi durerile. Şi bea ceaiul acesta pentru purificarea sângelui (de 3 ori pe zi):
Uite modul de preparare:
25g urzică, gura leului şi măceşe. Toarnă peste echivalentul a două linguriţe de amestec 250 ml apă clocotită şi lasă ceaiul să se liniştească în jur de 10 minute.

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ai un abces, unde?

| darrio2007 a răspuns:

Ampicilina.3 pe zi. Apoi te duci la stomatolog.

| aligru a răspuns:

E abces pe gingie sau pe interiorul buzei?
Daca e abces pe interiorul buzei atunci ar trebui sa cumperi glicerina cu propolis si galbenele, gasesti la farmacie si o aplici pe zona infectata cu un betisor de urechi!
O sa ti treaca in cateva zile!
Succes!
am uitat sa mentionez ca o sa usture un picbig grin

| FankyGen a răspuns:

big grin sa ati treaca nuwinking decat daca vrei sa nu te mai doare pune ceva tare gen : palinca big grin vezi sa nu pui spirt rolling on the floor k o sa dai in altele laughing big grin te sfatuiesc sa mergi la doctor:* Insanatosire iti doresc1

| kamikaze325 a răspuns:

Inteapa-l cu un ac de seringa sa iasa puroiul asa mi saintamplat si mie si la 1 ora dupa ce mi-a iesit puroiul m-a lasat si durerea

| Toffifee explică:

Multumesc tuturor! Mi s-a vindecat

Întrebări similare