Aha, si eu fac picioare cu 900 kg, si asta doar incalzirea. minte pe altcineva. daca tragi abia 97 la spate, nu tragi 105 la piept, nici gand 290 la picioare, indiferent in ce parte trage geneticul tau, adica ce grupa favorizeaza. ce naiba, cunosc oameni cu 10 ani de sala, genetic superb, ani de steroizi si nu trag 290 la picioare, dar trag 190 la piept, si tu abia 100 la piept si 300 picioare? zau?
Vrei sa-ti fac video sa-ti demonstrez?
Practic sportul asta de peste 7 ani. poti sa faci ce vrei, eu nu cred asa ceva. diferenta mult prea mare intre grupe. o data ce faci 300 la picioare, treci lejer de 180 la piept si 160 la spate. daca eu cu operatie la picior fac geno cu 100, dar fac indreptari cu 120 si piept cu 90...si toti pe care ii stiu au valori catusi de apropiate la cele 3 exercitii.maxim o diferenta de 2x intre indreptari si geno, la tine e 3x diferenta. esti vreun sportiv de performanta la nivelul picioarelor? de ai diferenta atat de mare? si asa, nu tine coloana diferenta atat de mare. imping picioarele 300, dar nu tin lombarii si deltoizii atata greutate