Trebuie sa te duci intai la dentinst sa ti-l stranga.(singura nu cred ca mai poti ca-l dai peste cap mai rau).
Am si eu acest fel de aparat. Nu, nu mai poti sa-l porti. Cel mai potrivit este sa te duci la dentist. Daca cumva, nu mai sti ceva de acea clinica. Cauta pe net : crystal dental clinic.Nu stiu daca e si in alt oras in afara de Bucuresti. PS: Aparatul te doare pentru ca misca gingia.Si nu mai poti sa-l porti pentru ca iti este ori prea mic, ori prea mare.
Funda?
Si eu am avut, trebuia largit o data pe luna. Daca suporti dupa 10 minute e bine. Inseamna ca dintii tai nu si-au schimbat pozitia prea mult. De preferat sa-l tii mai mult prima oara cand il porti.
Poarta-l din nou ca sa-ti indrepti dintii, dar du-te la un stomatolog sa-ti confirme ca-l poti purta sau sa-l stranga din nou.Bafta
Du-te acolo unde iti reglai aparatul(si eu am fost in aceeasi situatie ca tine), acolo unde trebuia sa te duci lunar cu aparatul si spune sa ti-l regleze. Explica-i cat timp nu l-ai purtat si intreaba-l cat ar mai trebui.
Nu il poti purta ca atare, trebuie sa mergi la stomatolog sa-l refixeze. In acest timp, maxilarul probabil a mai crescut si dintii si-au mai schimbat pozitia.
Eu te sfatuiesc daca mergi la dr sa il porti permanent...asa scapi mai repede de problema, faptul ca l`ai scos inseamna ca te`ai chinuit degeaba.
Mie mi-a pus tot aparat mobil, desi am 21 de ani, dar pe care il port permanent si in 2 luni mi s-au indreptat dintii desi aveam probleme mari. Inca port aparatul si probabil am sa il mai port o perioada. Pe mine m`a chemat in primele 2 sap in fiecare zii sa mi`l stranga, si nu am mai paltit consultaiile. Am citit undeva ca o zii fara aparat inseamna inca 2 luni de purtat in plus.asa ca eu nu cred ca se merita. Mi-a zis si dentistul ca depinde numai de mine, cum se vor indrepta si in cat timp.
Danutaa24 întreabă: