| georgianaiosif a întrebat:

Am un baietel de 10 luni si s-a umplut de bubite rosii mici pe tot corpul.ce ar putea sa fie si ce tratament sa ii aplic? multumesc anticipat pentru ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Du-te cu el la doctor, femeie.Nu astepta sa se vindece cu sfaturi de pe Tpu.Doamne,ce minte naiva ai!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dragă Georgiana, de e stai pe TPU in loc sa mergi cu cel mic la doctor? Tu ai impresia ca sfaturile pe care le primesti aici sunt bune pentru copilul tau? Are 10 luni, du l m ai repede ca daca nu il duci poate sa moară, asta vrei? Tu ce varsta ai? De unde esti? Nu fii inconstientă, lasa TPU si mergi la medic.

| KamaSutra a răspuns:

Du-l la medic, cel mai probabil e pojar sau ar putea fi de la caldura.

| Fatamuntilor a răspuns:

NU poti face nimic de capul tau, mai ales in cazul bebelusilor
La doctor, daca nu cumva ai fost deja

Răspuns utilizator avertizat
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, nu-l tratati dupa ureche. Cel mai probabil e o intoxicatie sau cine stie. duceti-l la medic nu mai pierdeti vremea.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Poate avea o gramada de probleme. Du-l de urgenta la un medic, are doar 10 luni si nu cred ca ai vrea sa il pierzi. Poate ca nu e o problema atat de grava, dar ai bine nu risti. Succes!

| roxpau a răspuns:

Mergi la medic!

| Adiiiiiii69 a răspuns:

Poate are pojar sau stiu eu.du-te cu el la medic

| PureAngel a răspuns:

Bubitele sunt mici cat varful de ac? Fiindca atunci e pojar dar cred ca stiai. Daca bubitele incep sa se faca mov inseamna ca e de la soare si trebuie sa-l duci la doctor. Poate tratamentul e altfel pentru bebelusi. Dar stiu sigur ca o sa-ti trebuiasca o crema pentru mancarimi, una pentru ai trece bubitele si sapun pentru bebelus. Dar te sfatuiesc sa mergi cat mai repede la doctor ca sa nu i se inmulteasca si sa se faca mai rau. Sper ca te-am ajutat.