| wizopo2 a întrebat:

Am un caine lup bolnav. Are 9 ani. Joi cand am fost la el se simtea foarte rau, nu mancase nimic de 2 zile. Toata mancarea ramase neatinsa. i-am mai dat in ziua aceea niste oase si a inceput sa manance. Dupa vreo ora vin din nou la el si vad ca ii curge un lichid din urechea stanga. De aceea statea cu capul lasat fix in partea stanga. Peste o zi cand am fost la el a stat suparat cam toata ziua, dar la pranz a baut niste lapte si a mancat ceva paine. Dupa spre seara ii era mai bine. Chiar sarea. Azi, duminica am fost din nou la el. Se simtea iarasi rau, nu mergea de loc si de mancat ce sa mai vorbesc. Nu se atingea de mancare. In plus are urechea stanga ( cea din care i-a iesit lichidul acela joi ) umflata rau. Va rog ajutati-ma nu stiu ce are si cu ce pot sa-l ajut. Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| justanillusion a răspuns:

Cel mai bine du-te cu el la un doctor veterinar. Poate are vreo infectie la ureche. Nu lasa boala sa se agraveze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce stai atitea zile cind ciinele este asa de bolnav? S-ar parea ca are otita, sau este racit. Poate este si mai grav. Singur nu poti sa-l ajuti, mergi urgent la veterinar.

| Adeloveyou a răspuns:

Asa a patit si catelul meu numa ca el a vea 12 ani si era tot lup. A murit de curand si ca sa nu il pierzi mai bine consulti un veterinar!

| TheFucker a răspuns:

Ok.Cu cainii nu e de gluma.LA om mai iei cate-o pastila sau ceva,dar la caini nu.
Du-te cu el la medicul veterinar cat poti de repede,altfel o sa moara daca nu mananca sad
Poate l-a intepat ceva la urechea stanga,caci si eu am fost intepata de o ganganie, si eram ametita, si nu puteam sa merg, nici ochii nu-i mai puteam deschide, si m-au dus ai mei la medic si mi-au facut medicii 2 injectii, si nu am mai avut nik.Si ma simteam rau, caci veninul mi se raspandea prin organism, asa ca grabeste-te si du-l la doctor.

| ArianaDwen a răspuns:

Mergi urgent la veterinar! Poate are urechea infectata... daca nu-l duci o sa se agraveze sad

| aly9797 a răspuns:

Dupa parerea mea este ceva destul de grav... parerea mea mai bine te-ai duce cu el la un doctor veterinar care e pregatit pentru asa ceva...