Du-l repede la veterinar, cel mai probabil are viermisori. Daca nu i-ai facut deparazitarea in ultimele 6 luni, e mai mult ca sigur. Ca sa stii: a avut si bunica un maidanez, i-am luat cateluluii Cestal pentru deparazitare, a uitat sa-i dea, a avut aceleasi simptome si a murit. E sigur bolnav. Stiu ca nu e indicat sa-i dai lapte. Da-i o vitamina C, si da-i sa bea ceai de tei indulcit cu miere (asta mi-a zis medicul veterinar Mateescu, din Targoviste, cand mi s-a mbolnavit catelusa. Limbricii i-au atacat pana si sistemul nervos, ii tremurau labutele din fata si a vomitat si ea. )Bea multa apa, asa-i? mai multa decat saptamana trecuta, nu? E un simptom si asta.
Nu cred ca are nimic dar totusi ca sa fii sigur du-l la un medic veterinar.><
funda?
Ei da, tu daca vomiti intr-o zi inseamna ca esti bolnav? Iti e rau..asa poate sa ii fie si lui ..nu neaparat ca ii e rau. Succes
Trebuie dus la veterinar se poate si de la caldura rasa asta de caini este sensibila la caldura ei tolereaza mai bine frigul
Nu se stie sigur daca e de la caldura. Poate a mancat ceva ce nu i-a priit...eu zic ca cel mai bine ar fi sa il duci la un medic veterinar sa iti spuna el cel mai bine ce are nu sa ne dam noi cu parerea.Funda?