| claudia_2875 a întrebat:

Am un copil de 1 an si doua lui si inca ii dau sin dar vreau sa il intarc si nu stiu ce lapte sa ii dau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Parera mea este sa te adresezi medicului care cunoaste copilul.Iti va recomanda si cum sa dozezi laptele.Succes.Mira

5 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Sora mea ii da fetitei de 10 luni Vitalact si Nan de la Nestle.sunt recomandate de toti medicii pediatri.

| manoka a răspuns:

Buna eu pot so recomand Nan, puiul meu a fost prematur care numai 4 luni a stat la sani, si acum santem uriasi...si ne a recomandat si medicul nostru, dar intreaba medicul vostru cel mai sigur.sa cresteti mare toate bune si multa veselie

| mioara a răspuns:

Mai lasa-l ca se intearca singur dai mancare ii strecori cate un pahar cu lapte de vaca indoit cu ceai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai sanatos lapte dupa intercat e laptele de vaca.parerea mea...

| claudia_2875 explică:

Am un copil de 1 an si 4 luni si inca ii dau sin si as vrea sa il intarc dar el doarme cu sinul noptea ma trezeste ca vrea sin si nu stiu ce lapte sa ii dau?