Mda, si ce vrei acum sa il indopi cu paine? totusi daca mananca e de bine, dai mai multe fructe, iar daca nu mananca paine e ceva de bine fiindca nu e sanatoasa in cantitati mari pentru un copil, iar preferabil sa iasa din lista in favoarea fructelor!
Am mai intalnit parinti ca tine daca esti si nu ma insel, care ii da vitamine copilului sa se ingrase? ti se pare normal? sti pentru ce sunt vitaminele? la ani lui e ceva foarte normal sa fie slab, fiindca si eu am fost si toti copii 'sanatosi' sunt slabi iar cu trecerea timpului pe la 15, 17 ani o sa manance de toate.deci concluzia:
Nu ii mai da copilului vitamine ca sa se ingrase sau sa manance paine mi se pare absurd fiindca daca ii vei da intruna vitamine corpul se invata cu ele si mancarea o sa o lase deoparte si o sa se ingrase considerabil iar dupa aceea vei incerca fara succes sa afli cum sa slabeasca copilul tau si in cel mai rau caz poate sa dea in altceva!
Prepara painea in casa cu lapte, sare, miere, ulei de masline si drojdie. Unge deasupra cu ou si presara susan! Da-i forma unor chifle mici! Foloseste adaos de faina integrala de orz si secara in proportie de 1/10 si vei obtine o paine sanatoasa, satioasa si gustoasa! Gasesti reteta pe blogul meu:http://blogsanatate.blogspot.com/......paine.html
Poate ar trebui dat la un sport sa faca miscare si asa se vor schiba multe in bine!
Sa ia niste B-uri, acestea ii fac pofta de mancare si foamea ce o sa apara in urma la astea o sa. l "oblige"sa manance.Macar o felie de paine la o masa. Pune. i pe felie miere, dar naturala, o sa. i placa sigur, copiilor le place tot ce. i dulce si in felul asta il pacalesti dandu. i si ceva sanatos, adica mierea.Sa.i dai si paste, spaghete etc.Bafta!
Pai...in calitate de copil te pot sfatui sa ii personalizezi mancarea! adica incearca sa faci diferite forme, figurine, animale, obiecte, etc din mancare poate asa ii atragi atentia si va manca! e doar un sfat!
Buna, iti sugerez sa consuti un doctor pentu ca poate fi ceva grav, nu vreau sa te sperii dar du-l la medic, te rog, daca vrei sa nu slabeasca si mai rau, sper ca te-am ajutat, pa.
Pai ducetil la un doctor eu cand eram mica nu mancam nimic iar cuma mananc foarte bine poate trece printr-o perioda mai...na da cred ca o sai revina pofta de mancare
anonim_4396 întreabă: