| Luissa123 a întrebat:

Am un cos (de regula nu prea am multe ) dar asta sta urat
ceva natural sa pot incerca pe el...am auzit de pasta de dinti..este eficienta? am doar unul asa ca nu ma dau cu pasta de dinti pe toata fatabig grin
P.S. de3 obicei sparg cosurile dar urasc faptul ca trece mult timp pana sa treaca cu totul semnele
si altceva cosul asta e in zona sprancenei...nu o sa imi cada spranceana daca ma dau cu pasta de >dinti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna, pasta de dinti nu e pentru a face sa dispara sau sa usuce cosul, in comert, mai exact exista in farmacie produse pentru uscarea cosului, si nu consta prea mult. Du-te, intreaba, cele de acolo stiu mai bine ce este potrivit.

| Zabbyel a răspuns:

laughing lasa-l asa cum este! nu te da cu nimic.o sa-ti treaca de la sine.nu folosi pasta de dinti laughing

| pulx a răspuns:

Eu ii storc si ma dau cu spirt chit ca ustura dar inceraca ca mie imi trece repede.

| Luissa123 explică (pentru pulx):

Am mai incercat si ramin semnele alea pana la 2 luni. urasc asta

| pulx a răspuns (pentru Luissa123):

Aha inseamna ca ai un ten mai pretentios ai putea incerca ceva vreme sau vofba lu Vanatorul lasa-l sa treaca de la sine.

| Rattlesnake a răspuns:

Poti lua de la farmacie Zynerit e foarte bun impotriva cosuriilor cel putin pe mine m-a scapat de ele in doar 2 saptamani si jumatate