| FuckingContra a întrebat:

Am un "defect" la ochi, ochiul drept se misca normal, cel stang (nu prea stiu cum sa explic aici) se misca si el dar nu pot sa vad prea bine in stanga sau in dreapta, se duce si el putin dar nu mai mult de vreo 5mm. Stie cineva cum se numeste acest "defect" sau "boala"?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O fi strabism, mergi la oftalmolog sa te consulte, noi nu stim, o zi frumoasa, si multă multă sanătate, tu esti in poză? Cum te numesti? Andreea cumva.

| FuckingContra explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu, nu sunt eu in poza, am luat-o de pe net. Numele meu e Andreea si cel de familie as vrea sa ramana anonim laughing
Si nu e strabism dar multumesc de raspuns

| nda a răspuns:

De ce nu mergi sa-ti faci un control?

| FuckingContra explică (pentru nda):

Am fost si am primit ochelari, doar vreau sa stiu cum se numeste pentru ca tot uit happy

| nda a răspuns (pentru FuckingContra):

Uita-te pe hartia aia ce ti-o dat-o cand ti-ai facut consultatia. acolo undeva trebuie sa fie trecut diagnosticul.