Daca te doare inseamna ca este cariat si caria a ajuns la nerv, dentistul probabil nu te-a tratat bine.Curand o sa cada acea plomba si poate si dintele, deci du-te iar la stomatolog. Se poate de asemenea sa fie sensibilitate dentinara. dar durerea e de scurta durata... Ia nurofen, actioneaza cel mai repede.
Doctori incompententi si cretini, doctori de Romania. Iti pune unu o plomba si dupa aceea te doare cum nu te=a durut niciodata inainte. Du-te la el si fa-i scandal, pai pentru ce naiba i-ai dat bani? Pfffff
Iti spun eu din propia experienta ca plomba nu sta mult acolo...eu mi-am plombat o masea si dupa 4 zile a cazut plomba, si tot ma durea, si pana la urma am scos-o ca numai suportam
Multumesc pentru sfaturi oricum am sa ma duc maine la dentist ca ma doare foarte tare am plomba de ceva timp si nu am avut treaba cu ea
Du-te inapoi la stomatolog si spune-i ca te doare rau de tot. Ar trebui sa-ti scoata plomba, si sa-ti trateze dintele. Cu cat te duci mai repede, cu atat mai bine.Pa, si multa sanatate.