| Adrian_1235 a întrebat:

Am un dop de ceara la o ureche si am fost la medicu de familie si mi-a zis sa iau Solutie auriculara si sa imi pun de trei ori pe zi cate o picatura. Zis si facut, doar ca nu simt nicio o imbunatatire, ba mai mult simt un tauit in ureche. Nu am apucat sa ma duc la ORL si asa se face ca vreau sa va intreb ce sa fac? Am vazut mai multe remedii precum: 1. seringa umpluta cu apa calduta si alcool medicinal 2. apa oxigenata 3.audispray(desi am vazut ca nu prea are efect) sau sa ma duc la ORL!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| danya5 a răspuns:

Am patit si eu la fel dar mie mi-a trecut cu ceai de musetel caldut si stai cu capul intr-o parte ca sa se dizolve dopul.pup

3 răspunsuri:
| ciprian_7143 a răspuns:

Du-te la orl este cel mai bine!

| darkknight9 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.ma dor urechile(ma inteapa inauntru) si una din ele imi tiuie de nici nu pot sa dorm si am fost la medicul de familie care m-a trimis la ORL si acolo mi-a dat zinatt(antibiotic foarte bun),boramid(picaturi de pus in ureche) si biorinil(spray nazal) si am avut si dopuri in ambele urechi si mi le-a scos la ORL, dar nu am simtit nici o ameliorare de la aceste medicamente. apoi am fost si a doua oara si mi-a dat alte medicamente, dar nici cu acestea nu mi-a trecut.cand am fost la ORL mi-a spus ca am otita medie. poti sa te duci si u sa vezi ce ai macar ca medicamentele recomandate de medic nu sunt tocmai eficiente.trebuie sa te duci la un medic particular pentru ca la ORL nu rezolvi nimic.nici in momentul de fata nu am scapat de asa ceva.cred ca am sa ma duc in iasi sa imi fac un control pentru ca medicii astia din vaslui nu sunt buni de nimic. sper ca ti-am fost de ajutor.multa sanatate

| Eduard a răspuns:

Deci iti dau un sfat sincer si nu mai exista altul. ORL
E simplu te duci frumos cu trimitere de la medic la ORL, iti pun nitica apa oxigenata in ureche ca sa-ti inmoaie dopul, dupa care-l scoate cu seringa cu apa si te curata de resturi.
Nu te juca tu, e foarte periculos, iti poti perfora timpanul.
Audispray nu mai are efect daca ai dop, ce ironie. Picaturile iarasi nu au efect, de obicei dopul e foarte gros si nu ai cum sa-l indepartezi cu picaturi, nu va iesi niciodata. O sa fi uimit de ce os ti-a crescut in ureche si nu glumesc.

Cius!