| Mezomorful a întrebat:

Am un frate mai mic de 15 ani are 68 de kg si 171 cm...nu prea se simte bine in pielea lui desii arata ca un copil normal (putin plinut) l am ajutat sa scape de cateva kg in plus...cand il mai luam cu mine la sala, dar acum nu mai slabeste oare sa maresc intensitatea antrenamentului?(banda de alergare). Si de asemenea as vrea sa stiu daca mai are nevoie sa slabeasca pentru ca ma tot intrebat si eu nu stiu cum sa ii raspund, de aceea am apelat la ajutorul vostru.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Greutatea ideală a fratelui tău este de 61 KG. Să cumpere ceai de păpădie şi să renunţe la pâine( dacă nu poate, să mănânce mai puţină). Ceaiul de păpădie este foarte eficient, eu am 13 ani şi fără pâine şi cu ceai de păpădie am slăbit 1. 6 KG( am cântar electronic şi mă cântăresc dimineaţa şi seara). Îţi recomand să îţi cumperi un cântar electronic, e bun şi ştii exact cât slăbeşti. Să nu mănânce după ora 20, nu mai au loc arderi şi... să stea cât mai departe de dulciuri, junk food şi sucuri carbogazoase. Sănătate!

1 răspuns:
| Johnny2010 a răspuns:

In primul rand sa faca cat mai multa miscare incepand cu abdomene, flotari, genoflexiuni, banda, etc, iar in al doilea rand sa aiba grija la alimentatie (mai putine dulciuri, sucuri carbogazoase, grasimi ). Ii indic sa manance doar cate putin din fiecare produs, nu tot dintr-o data.

P. S: Incearca sa-i propui sa se inscrie la un sport de autoaparare.