| vladrom a întrebat:

Am un furunc pe pulpa piciorului. La inceput pare un cos am incercat sa il strang dar in zadar.Azi m-am uitat mai atent era umflat si avea un varf alb l-am strans si a iesit sange de culoare inchisa, mentionez ca nu am aplicat niciun medicament am dat doar cu putin spirt dupa ce l-am strans.Acum ma doare destul de tare. Ce imi puteti recomanda?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Tatal meu a avut furung la degetul de la mana.Isi punea foi de ceapa la cuptor, cu greu i-a trecut furungul. Am auzit de la o prietena a mamei mele ca e bine sa urinezi pe el. straight face
Iti recomand sa te duci la doctor sa-ti dea un tratament.

| jvEcu a răspuns:

Du-te la doctor, nu incerca tratamente babesti gen frunza de varza sau alte 'vrajitorii' ca nu e de joaca cu furungul, se poate ajunge pana la operatie daca te mananca si te scarpini!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu-l mai strange si nu apela la leacuri babesti ca poti si muri de la el. Du-te la farmacie si cumpara Betadine gel aplici pe furunc de 2 -3 ori pe zi si in cateva zile iti trece. Si eu am avut si mi-a trecut cu betadine medicul mi-a recomandat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai strangel bine ca el are si coptura cum am eu acu si trebuie stors klumea

| Kenvelo_7641 a răspuns:

O operatie estetica.

| Silv3rDS a răspuns:

Eu am avut 3 pana acum cel mai grav pe muschiul de pe tibie, mi-a paralizat tot piciorul drept furuncul ala, mergi la doctor din timp, eu si acum mai am cicatricea de 2cm de acum 5-6 ani, am mai avut unul pe interiorul coapsei la piciorul stang ala l-am rezolvat indoor(acasa cu ace si prostii cand eram mai mic) i sun al 3-lea in frunte al fel a fost necesara interventia medicului tongue... sfatul meu dupa 3 asemenea probleme mergi la medic

| vladrom explică:

Azi mi-am cumparat de la farmacie DERMOTIS UNGUENT. m-am dat odata cu el dar vad ca mi s-a umflat furuncul putin. deocamdata ma mai doare.