| mgtow a întrebat:

Am un ligament la piciorul stang care sa intins pentru ca m-am lovit de rama usii cu el partea exterioara si uneori mi se umfla dupa aia se dezumfla si tot asa. Partea comica e ca si la genunchi a ajuns sa ma doara, am stat la greu in pat si nu a trecut de tot, medicul mi-a dat 2 hartii cu exercitii sa le fac ca sa treaca dar nu prea ma tin de ele, la genunchi zice ca trebuie sa folosesc o banda elastica si nu am asa ceva. In ianuarie plec ca sofer pe trailer in europa oare asa o sa treaca daca stau mai mult la volan mai ales ca nu face nimic piciorul stang? (cel afectat) nu are ambriaj e liber doar piciorul drept il folosesc. Cred ca au trecut 6 luni si a trecut durerea cand mergeam dar mai simt ca e lejera, radiografiile arata piciorul in stare buna oasele sant bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Sa faci comanda de la Kosmodisk.ro si sa cumperi o banda elastica sau magnetica pentru picioare si incheieturile mainilor!

| Nonameagain a răspuns:

Nu e comic deloc. Ar trebui sa faci exercitiile. Banda elastica speciala se gaseste la farmacii, Mai sint niste magazine cu genunchiere (benzile astea speciale) si alte materiale medicale. Nu mai stiu cum se numesc. Daca pleci in cursa si stai nemiscat, genunchiul va intepeni si te va durea si mai rau la miscare. Asa a patit tatal meu nefacind miscare. Fa acele exercitii!