| Axei939 a întrebat:

Am un nodul pe anus de vreo 2 luni și ma îngrijorez ca nu mi-a mai trecut, am 15 ani și mi-a apărut încă unul dar mult mai mic.
Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai hemoroizi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu sunt noduli, ci HEMOROIZI!
Poti merge la farmacie sa cumperi o crema numita HEMORZON si sa ti=o dai la poponet dupa ce te speli cu apa calda si sapun si stergi locul cu grija.

Hemoroizii apar la persoanle care nu mananca mancarea sanatoasa cu lichide si fibra, din cauza constipatiilor, unde scaunul este foarte uscat si atunci raneste anusul, cand iesi la wc.

Daca suferi de constipatie cronica, in timp poti face si hemoroizi interni, care ranesc intestinul gros (la interior) si incep sa sangereze. netratati cei de la interior pot sa se tranforme in cancer.

| ioana748 a răspuns:

Hermozon, unguent, de la farmacie.
Trebuie sa te hidratezi si sa incepi sa mananci adecvat.
Citeste despre hemoroizi.
Sanatate,

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă un consult medical.

| simplaexistenta a răspuns:

Hemoroizi

| StudentLaMedicina a răspuns:

Este un hemoroid. Spală-te după ce ai folosit toaleta. Ai grijă să nu fii constipată niciodată. Mergi la doctor să îți dea cremă pentru hemoroizi sau vezi dacă o poți lua la liber din farmacie.

| Axei939 explică (pentru StudentLaMedicina):

Sunt baiat ????

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru Axei939):

Ok, atunci să nu fii constipat. Ce pot să îți spun, nu pot să văd ce gen ai prin ecran.