Trebuie sa folosesti dupa sampon un balsam de par/ masca de par neaparat. Eu am o masca de par acasa cu placenta (este intr-o botelcuta verde) este foarte buna. Ca sampon folosesc Elseve cu Omega-Ceramide (par uscat, degradat)- poate totusi samponul tau nu este bun pentru tine - si iti mai poti lua un spray pentru par cu protectie UV.
Ai nevoie de un regenerator de par pe care il gasesti la farmacie sau plafar, care vei urma un tratament de trei luni pentru regenerare si repararea caderi parului, de asemenea pentru mentinerea parului poti folosi sampoane de orce marca numai sa fie din urzica, urzica ofera parului un scalp sanatos si bogat in par, urzica reduce caderea parului, ii ofera volum de crestere a parului, il mentine sanatos la atingeri, samponul de urzica are si anti matreata, iar dupa fiecare spalare cu sampon de urzica foloseste un balsam pe baza de tarate de grau, iti face parul des, ramane usor de pieptanat, si foarte frumos si nu-ti mai cade parul, si ai sa fi multumita cum sunt eu cu un par bogat si lung.
Imbunatateste circulatia sangelui pentru a preveni caderea parului! Maseaza-ti parul cu ajutorul unui tampon de vata imbibat in ulei de cocos si intinde uleiul de la radacina spre varfuri. Ia un prosop imbibat in apa fierbinte, leaga-l in jurul capului si pastreaza-l catava vreme. Acest lucru va ajuta ca uleiul sa patrunda la radacina parului, asigurand o buna circulatie a sangelui la nivelul scalpului si stimuland cresterea parului. Apoi aplica un sampon pentru a indeparta reziduurile de ulei de cocos. Astfel vei scapa de problema parului uscat! Impotriva caderea parului consuma mai multe vitamine, care ajuta nu numai la mentinerea unei culori vii, ci si la sanatatea parului. In cazul unui par uscat si subtire, care se despica si cade este foarte indicat consumul legumelor verzi, spanac, salata verde, broccoli, etc.Nu consuma alcool frecvent