| bleakk a întrebat:

Am un pisoias de 2-3 luni si inca de fiecare data cand doarme,se trezeste dupa aceea ori cu ochii inchisi, ori cu o zeama la ochi si totusi au trecut deja 2-3 luni de cand s-a nascut,mai mult ca sigur este bolnav, ce credeti ca are si ce sa ii dau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| julie205 a răspuns:

Fa ceai de musetel si unge-l pe la ochi in fiecare dimineata. O sa functioneze.

| Anonim0078965 a răspuns:

Stai calm, nu e grav. Mergi la un magazin de animale si spune-le problema, iti vor da ei ceva.Asa am patit si eu cu pisoiul meu si cei de la magazin mi-au dat un fel de crema.

| Monamicams a răspuns:

Trebuie sa il duci la medicul veterinar pentru a exclude o infectie la ochi. Daca e infectie/conjunctivita, vei primi tratament specific pentru pisici.Nu ii poti da tu nimic pentru ca nu stii daca e bacterian, viral sau are ceva defect la gene. Bafta si sanatate.