| NeverGonnaLetYouDown a întrebat:

Am un premolar pe jumatate distrus, iar datorita maselei de minte ceilalti dinti au fost inpinsi in lucul liber ingustand locul premolarului partial distrus. Datorita locului ingust dintele nu poate fi plombat, prin urmare domnul stomatolog mi-a recomandat o extractie insa problema este una... datorita locului ce acum s-a ingustat dintele nu poate fi extras, asa ca mi s-a explicat cum ca trebuie sa ma duc la un cabinet particular pentru o operatie ce consta in decuparea osului imprejurul radacinii si extragerea sa pe lateral. Mi s-a dat timp de gandire, voi ce credeti? Nu ar exista si o alta alternativa ce nu implica asemenea pierderi de os?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Du-te la un alt stomatolog pentru o a doua opinie

| NeverGonnaLetYouDown explică (pentru sierra1):

Multumesc,asa o sa fac

| sierra1 a răspuns (pentru NeverGonnaLetYouDown):

Să fii iubit

| NeverGonnaLetYouDown explică (pentru sierra1):

Va multumesc pentru sfat, s-a si rezolvat. Am gasit un medic stomatolog mai bun ce mi-a plombat dintele cu pricina. Problema ar fi doar sa nu fi facut vreo trasnaie la radacina doctorul stomatolog anterior( motiv pentru si care m-a trimis la o extractie chiar si cu pretul de a pierde os). Oricum, sunt foarte bucuros ca s-a rezolvat si fara operatie si pot pastra dintele.

| sierra1 a răspuns (pentru NeverGonnaLetYouDown):

Numai bine

4 răspunsuri: