Sa se abtina de la mancare, sa ingurgiteze mai putine calorii decat consuma. Abdomenele se fac in bucatarie!
Orice xercitiu fizic ajuta la slabit. Dar degeaba face exercitii, daca manaca de 10 000 de ori pe zi, numai din alea dela fast food si dulciuri si etc. .
Noktambul, imi cer scuze, dar nu cred ca abtinerea de la mancare e o solutie, eu m-am ingrasat in 2 luni de zile, cam16 kg.si cateva zile am incercat sa mananc o data pe zi, la pranz, dar din pacate nu am facut alceva decat sa imi risc sanatatea, neslabind nimic, asa ca am apelat la un nutritionist care mi-a recomandat un rigim alimentar, care consta in a manca neaparat cele trei mese principale si intre fiecare masa maxim doua gustari, asa ca am incercat, si ii multumesc si acum acelui doctor ca am slabit bine mersi intr-o luna de zile cam 8 kg., asa ca a te infometa nu e solutie! Numai bine, si Bgdsk8, propune-i prietenului tau sa manance la ore fixe, e bine sa mananci de multe ori, dar cu lingurita! Bafta si te-am pupat!
Desigur ca si abdomenile l-ar pute ajuta. darcand pleaca de acasa la scoala sa alerge ca e bine si asa. acasa sa faca cat ma multe exerciti. nu iti recomand sa iei pastile sau sa bei ceaiuri ca o sa ai probleme cu ficatu. sal. funda?
Ajuta, la fel si flotarile, si bineinteles are nevoie de o dieta mai speciala. Uite un site de excertii: http://www.sanatateata.com/frumusete/exercitii.htm Bafta!
Da, parerea mea personala este ca abdomenele te ajuta ca si flotarile de altfel!
Sambata, duminica cand are timp sa iasa putin prin parc pentru a alerga!
Si apropo sa nu manace seara! Asta duce la cresterea in greutate cel mai mult!
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Succes tie si prietenului tau!
Pai spune`i prietenului tau. Sa nu manance seara dupa 6 foarte mult. Sa manance fructe. mere de exemplu. Am auzit la televizor. ca merele te ajuta la slabit. Si da. sa faca si abodmene. dar nu foarte multe. In fiecare zi cateva ajunge. Important sa nu manance chipsuri. Si sa nu sara peste micul dejun. pentru ca ala e cel mai important. Si sa nu taie din mancare. ca daca zici ca nu mananci. nu inseamna ca slabesti. Mananca. nu te tine nimeni. dar nu manca ce nu trebuie :p. A si miscarea e foarte eficienta. Funda?
In primul si primul rand ar trebui sa tina un regim mai serios, sa faca cateva exercitii la aparate asta lar ajuta foarte mult. ast funda daca e ok raspunsul.
Un pic de fuga seara nu strica. si sa manange fructe, legume, si o sa vada ca intr-o luna slabeste vreo 5 kg
anonim_4396 întreabă: