| RaulG a întrebat:

Am un prieten care s-a intepat intr-o injectie si a luat hiv/sida. Acum 3 ani cand eram mic m-am zgariat intr-o seringa dintr-o groapa de gunoi cand am fost sa duc gunoiu m-am zgariat pe palma. Din toate simptomele alea am avut doar o simptom, 1 Acea febra dar ciudat mie mi-a trecut cu injectie intr-o sapt nu intr-o zi sau 2 si nu dupa 2 luni dupa aproape 5, 6 luni. Zgarietura nu a fost adanca dupa 5 zile nici nu mai am avut zgarietura plus am incercat sa sug sangele si l-am si scuipat. Imi ziceti daca am ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Ce preferi? sa stai cu frica in sin sau sa scapi de dubiul asta? Prietenul tau a aflat ca e infectat cu HIV dupa analize, nu numai dupa simptome.
Fa-ti analizele, curaj!
Iar pentru prietenul tau, daca are Hiv, nu inseamna ca are deja Sida. Acum exista o medicatie performanta care, luata din timp, tine virusul aproape pasiv.
Analizele!

4 răspunsuri:
| myruna2012 a răspuns:

Nu prea am inteles!

Ma rog, tu n-ai nimic dar ar fi bine sa mergi la medic.

Prietenu/varesorul poate ca are Hiv dar nu inseamna ca trebuie sa te intereseze pe tine asta ca sa compari.

Du-te sa faci analizele dar nu cred ca ai ceva.

| lKopilasFaraNasl a răspuns:

Deci,practic eu nu inteleg nimic din intrebarea ta pentru ca spui ca prietenul tau e infectat! HIV se ia prin mai multe cadre de legatura.Tu poti sa te duci sa faci analizele medicale in mai multi pasi si facute de mai multe ori. Dupa cum spuneam, fa-ti analizele.Nu trebuie sa ai o frica, pentru ca tot s-ar putea sa fie in regula. Febra o ai din cauza unei epidemii de gripa sau o mica interocolita!happy Succes!

| RaulG explică:

Mersi mult o sa-mi fac curaj maine poimaine o sa-i zic lui mama

| michelia a răspuns (pentru RaulG):

Da, o sa ai un sprijin mai mare asa, cu ea. Ii spui toata povestea si fricile tale si mergeti impreuna la analize.
Sint persoane care isi fac testul asta anual, far sa se drogheze sau sa fie gay. Nu te jena!