anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten care transpira foarte mult in timpul exercitiilor fizice, i-am spus sa consume alimente care contin sare( ex: covrigei), dar tot transira. Ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lovemeoana a răspuns:

Daca face exercitii care il solicita fizic destul de mult atunci este normal. Sau poate ca nu e obisnuit sa faca efort si de aceea transpira.

6 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Daca este supraponderal, e firesc sa se intample aceste lucru...pe masura ce va slabi va disparea si acest disconfort. http://www.i-medic.ro/boli/hiperhidroza-sau-transpiratia-excesiva

| DaWTF a răspuns (pentru doctoressa):

Este destul de slab spre solid as putea zice

| bistrita1984 a răspuns:

Deci daca o sa consume sare o sa transpire si mai tare, sarea odata ajunsa in corp se transforma in apa(transpiratie)care normal corpul ca so elimine o scoate prin porii pieli

| Savoiu_Ioana-Cristiana_1994 a răspuns:

Transpiratia este foarte sanatoasa pentru corp...chiar daca e neplacuta. Prin transpiratie isi regleaza organismul temperatura, fara aceasta modalitate nu am putea rezista prea mult in caldura sau in timpul sportului. Sincer e o prostie sa vrei sa transpiri mai putin, dar fiecare cu parerea sa, asa ca uite aici cateva link :