| aligatorrr a întrebat:

Am un prieten care vrea sa slabeasca si a ales sa nu manance pana cand ajunge la kg dorite dar el vrea sa dea jos cam 20 de kg acest regim e bun? sau poate sa ti se faca rau sa ajungi la spital?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| traficanta a răspuns:

Si cate zile trebuie sa stea nemancat? pai daca sta o saptamana nemancat nici nu slabeste cat doreste si mai rau, poate sa moarastraight facee ca si cum ai traii in pustietate si n`ai ce manca straight faceautomat mori daca stai nemancat atata timp. Daca sta cateva zile nemancat nu slabeste. Mai rau, devine anorexic si cine stie ce alte boli foarte grave.mai bine consulta un medicstraight face

4 răspunsuri:
| dichi a răspuns:

Acest tip de regim este foarte periculos pentru sanatatea lui. Atentie insa, va slabi la inceput dupa care se va intampla un alt lucru. Va slabi in continuare insa nu din stratul adipos ci din rezervele de muschi, astfel va fi mai slab dar va ramane cu grasime pe corp si isi va pierde muschii deoarece acestia nu primesc nutrientii de care au nevoie. Iti recomand siteul www.cura-de-slabire.net pentru a te informa despre o dieta sanatoasa ce poate fi urmata cu succes.

| Laura a răspuns:

Cum vrea sa nu manance nimic pana slabeste 20 kg? happy

| roxanaaaaaa_3049 a răspuns:

Este foarte periculos! eu am tinut un regim disociat si mi s-a facut rau am ajuns la spital si am aflat ca am facut gastrita! deci este foarte periculos

| black_3648 a răspuns:

Parerea mea e ca nu este sanatos