| Dya_8855 a întrebat:

Am un prieten. ce vomita sange. Ce se poate intampla daca vomiti asa?:-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

@dyannna: Conteaza cum arata sangele acela (e rosu si spumos, sau negru, sau rosu deschis sau inchis?). Asta arata de unde e sangele ala si daca e sange sau ceva care seamana.
Ce cantitate de sange vomita odata? Cat de des vomita asa.
In orice caz e o problema care nu poate fi lasata sa se dezvolte de la sine, ci trebuie mers la un doctor.
Boli care dau astfel de simptome: ulcer gastric/duodenal, varice esofagiene, etc.
Poate sa fie si o neoplazie gastrica, dar asta de obicei e insotita de niste semne/simptome anterioare destul de serioase (scadere ponderala marcanta in ultimul timp, etc)

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Chemi ambulanta si il duci de urgenta la spital. Varsaturile cu sange sunt o foarte mare urgenta. Atentie, nu-l lasa singur nici o clipa, poate lesina in orice moment de la pierderea de sange.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Este ceva foarte, foarte grav. Ori are varice esofagiene, ori are probleme foarte grave la plamani...Nu este bine deloc!

| shadovv a răspuns:

Strabunicamea avea cancer la stomac... si avea aceleasi simtome.

| ATHOS a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te duci urgent cu el la medic!

| mariaw a răspuns:

Nu se poate sti pana la o analiza daca sangele vine de la o rana a esofagului sau de la o alta leziune interna. So, daca nu cumva unul din voi a facut medicina, sa mearga la doctor

| RoooneyThePuf a răspuns:

Ar trebui sa viziteze un doctor cat mai curand posibil...nu vreau sa te sperii... poate nu e nimic grav, dar, am avut un unchi care a murit din aceasta cauza.

| ☺ Smile ☻ a răspuns:

Se drogheaza cred:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate muri daca nu este internat rapid

| Maxinan a răspuns:

Consuma cumva alcool in exces sau tigari?

| catalina123456789 a răspuns:

Pai de ce mai stai cu el? Lasal incolo! Daca vomita pe tine?

| Rafaela_Iulia_1996 a răspuns:

Am un prieten ce vomita sânge ce se poate întâmpla