| XatomisX a întrebat:

Am un prieten de 16 ani care este foarte slab dar mananca ca porcul si are 1.85 credeti ca cand va fi mare se va ingrasa? eu zic ca da pentru ca este invatat sa manance foarte mult adica sunt zile cand mananca si 3 ciocolate pe zi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Şi eu sunt la fel. Pot să mănânc ce vreau, cât vreau şi când vreau, că nu mă îngraş. Poate că sună bine, dar nu e. Dacă mă îmbolnăvesc şi slăbesc, îmi e cam imposibil să reusesc să pun pe mine măcar 2 kg.
Acum depinde de persoană, nu ştiu să zic. Eu m-am săturat să fiu băţ!

| ScheißeBeMine a răspuns:

Depinde de metabolismul fiecaruia, unii se ingrasa din orice, altii mananca de sparg si nu se ingrasa deloc

Răspuns utilizator avertizat
| ℜëßëℓå a răspuns:

Ei bine, nu pentru ca majoritatea oamenilor isi formeaza corpul (se ingrasa, slabesc, cresc, etc...) intre 10-15 ani.

| adrian6 a răspuns:

Nu cred, acum depinde de metabolism si de faptul cum asimileaza mancarea, cand ajunge la senzatia de satietate.

| gabytzor97 a răspuns:

Se poate sa prinda in greutate mult sa sa ramana asa depinde de un fel de glanda...