| Dumitru_Marian_Mry_2000 a întrebat:

Am un puroi in urechea dreapta și se scurge ceva negru din ureche, am mai pățit cineva, dat antibiotic medicul, se numește panotile cipro, precizez lucrez in Germania. Vreau sa știu dacă a mai pățit cineva aici, puroi care se scurge negreala din el, medicul mi-a pus diagnostic de otita dreapta medie externa si vreau sa știu dacă e ceva grav. Vreau sa mai zic ca medicul mi-a zis ca întâi sa curat si după sa pun antibiotic si farmacista mi-a zis ca sa nu curat decât după ce se vindeca inflamația, precizez ca am fost consultat de un medic de garda din Germania si mi-a zis sa ma duc si la ORL, dar din păcate nu am ajuns inca, mulțumesc de răspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Da, este otita. Am patit si eu. Trebuie sa ajungi cat mai repede la ORL. Netratată cum trebuie poate duce la surzenie.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Otita este o boala infectioasa destul de grava. Netratat corespunzator, te poate surdi!
Mergi neaparat si la consult ORL!

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Tot la urechea dreaptă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

720 lei - cel mai ieftin

https://testepaternitate.ro/teste-de-paternitate/

| Dumitru_Marian_Mry_2000 explică (pentru anonim_4396):

Ce legătura are testul de paternitate?

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Alo, baiatu, ai luat-o razna?

| gabicoo a răspuns (pentru Dumitru_Marian_Mry_2000):

A greșit întrebarea!
Răspunsul e corect dar l-a postat în altă rubrică!

| Dumitru_Marian_Mry_2000 explică:

Am pus eu deja antibioticul, chiar dacă nu m-am curatat