| Devil21 a întrebat:

Am un san mai mare decat altul,am inteles ca este ceva normal si des întâlnit la femei insa nu imi place cum se vede, este inestetic.
Pot avea vreo problema medicala? Sa ma duc la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"un san mai mare decat altul, am inteles ca este ceva normal si des întâlnit la femei" - Corect

"Sa ma duc la doctor?" - dacă n-ai de gând să-ți faci operație de remodelare, n-ai de ce

| MadRaven a răspuns:

E complet normal și foarte, foarte comun ca sânii să difere. Nu cred că am avut până acum nicio prietenă care să nu-mi confirme că și ea are un sân mai mare/un sân preferat laughing Și eu m-am panicat puțin când am observat pentru prima oară (undeva la 16 ani) că unul este mai mare și mai lãsat decât celălalt și am început să vorbesc cu prietenele mele despre asta și am constat că mi-a luat cam mult să observ și că toate au aceeași "problemă" care nu este o problemă în sine, e ceva normal, nu dăunează cu nimic, nu e vorba de nicio boală. Am observat și persoane care au aceeași chestie la fese: una din ele este mai mare decât cealaltă dar în principiu asta se poate rezolva mai ușor prin sport, sânii nu poți să-i "egalezi", dar dacă mă întrebi pe mine nici nu e nevoie să o faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai de ce sa mergi la doctor. Multe femei au sanii inegali, mai ales femeile cu sani mari. Am citit mai demult ca sanul stang este mai mare de obicei.
Problema e mai mult estetica, si poti mergi la un medic plastician daca vrei.