anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un sentiment de parca as avea ceva care ma tine in piept mai tot timpul si parca respir un pic mai greu, daca ma iau cu altceva nu imi mai dau seama ca e acolo.
E vreo problema medicala ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Posibil sa fie o durere de perete toracic sau poate fi cauza unei anxietăți. Persoanele ce prezintă anxietate pot avea acest simptom asociat. Pulsul este in regula? Mai bine faci o vizita la medic pentru a te asigura ca e totul in regula.

| zilog a răspuns:

Mergi la un psihiatru ca te repara cere niste pastile se cheama opiacee
si gata scapi de toate stresurile
dar de ce nu iti iei tu un loc de munca?
undeva unde sa pleci dimineata inaitne sa rasara soarele
sa incarci sa descarci paleti cu marfa undeva intr-un depozit de exemplu la kaufland
si sa lucrezi in depozit in frigider de exempllu
si vei fi bine platit aproape 1000 euro / luna
si cand ajungi acasa gata vei dormi instantaneu si nu vei mai avea timo de panica

| Meme10Meme a răspuns:

La doctor. Cine stie de ce prost dai pe net.

| UnDiavol a răspuns:

Eu sunt de pârere ca ar trebuie sa mergeți la medicul de familie pentru un Dignostic și poate va prescrie ceva doamna pe baza asta o zi buna

| Genevaaa a răspuns:

Incearca sa stai intr o parte pe dreapta. Te vei simti mai usurat

| lifit a răspuns:

Pe front n-aveai timp de sentimente