| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a întrebat:

Am un singur rinichi din naștere și am probleme cu vederea. Nu văd bine la distanță. Aș avea nevoie de o sponsorizare să rezolv problema cu ochii. Nu am bani pentru un control la ochi. Puținii bani pe care îi câștig îmi ajung cu greu pentru mâncare și pastile. Am inima cu probleme:aritmie.Cumpăr aspacardin pentru inimă, când am niște bănuți. Am ajutor social de 142 lei și e greu pentru mine să plătesc datoriile. Am nevoie de ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

@goguologu si daca omul nu este din Bucuresti cu ce bani ajunge acolo?
Ca el sunt mii si in Bucuresti, nu cred ca are finante Becali cati bolnavi si neajutorati sunt in Romania.

Ce facem TPU nu il ajutam pe omul asta care isi striga oful aici?

| gogu220 a răspuns:

In Piata Lahovari Gigi Becali are un birou unde o comisie de doctori analizeaza oameni cu diverse probleme de sanatate si chiar ii ajuta. Daca nu gasesti cabinetul incearca sa cauti pe net Fundatia Gigi Becali.
Sau Fundatia Regina Maria sau Fundatia principesa Margarete.

| gogu220 a răspuns:

Bai Simpatik ca limba rusa, cand nu te pricepi nu te mai baga, ca nu esti scafandru, cand ai o idee sau un sfat bun te asteptam cu drag toti cei din TPU, dar cand iti bubue creierul stai cuminte pe banca de la poarta si sparge seminte.
Vecina mea s-a operat de cancer prin fundatia lui Gigi.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 explică:

Am dovezi pentru tot ce am scris. Care mă consideră escroc, să nu mă ajute nici cu o vorbă bună.

| Emazio a răspuns:

Care e faza cu rinichiul? Poti sa traiesti o viata normală doar cu unul. Cum ai reușit sa faci datorii în situația ta, vad ca esti si neastâmpărat... De ce nu lucrezi, ce te oprește?

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 explică (pentru Emazio):

Muncesc la ce pot și eu. Datorii am deoarece am avut și perioade mai grele când eram slăbit cu sănătatea și mâncam la pomeni.Mi-au murit părinții când aveam 21 de ani și am avut depresie. Cred că am și acum o depresie ușoară. La vârsta de 27 de ani am fost trântit pe jos de un vecin la un picnic și mi s-a deplasat coloana vertebrală. Eram la un grătar în grădina unei vecine. Vecina era prietena(actuala soție)a băiatului care m-a trântit. A spus că vrea să-i distrăm pe vecinii prezenți la eveniment. Eram 4 băieți și 3 fete. Probabil că un bărbat voinic care trântește pe jos un bărbat mai slab până îi deplasează coloana e considerat de femei, om de succes și amuzant și eu sunt considerat un fraier deoarece nu aveam mâncare în casă și nu am reușit să-l conving pe băiatul voinic să mă lase liniștit să mă bucur de atmosferă. Aveam și eu nevoie de încurajări și vorbe bune de la cei din jur și am primit în schimb câteva trânte până mi s-a deplasat inelul de la coloană(mai jos de gât cu vreo 16 cm).E deplasată și acum deoarece nu am avut bani să merg la doctor. Știu că se poate merge și fără bani, dar doctorii nu sunt obligați să te trateze fără să dai șpagă. Mă înțeapă coloana în locul unde e deplasată. Am nevoie de ajutor.

| Simpatic a răspuns (pentru Ganea_Marian-Dumitru_1972):

Dau acest replay doar cu gandul ca cineva in marinimia lui te va ajuta, cine stie.
Nu trebuie sa iti plangi de mila daca tu crezi ca este rau in felul tau, viata ta este grea, gandeste-te ca sunt multi altii care sunt mult mai rau.
Uneori uitam sa pretuim lucruri marunte pe care le avem.
Nu neg ca ceea ce spui nu ar putea fi adevarat dar daca iti plangi de mila nu te va ajuta cu absolut nimic.
Trebuie sa intelegi ca noi oamenii suntem mai retingenti in ceea ce priveste acordarea de ajutor pentru ca sunt multi escroci in lumea asta, unii au nevoie cu adevarat altii au facut un mod de viata din asta.
Am scris lucrul acesta ca sa intelegi de ce utilizatorii de aici sau din alte parti nu sunt atat de intelegatori cu problemele.
Cu parere de rau daca este adevarat ceea ce scrii ai o viata grea sad