| EduardTPU a întrebat:

Am un ten acneic (pot spune si sensibil). O persoana mi-a recomandat produse de la gerovital. M-am documentat putin pe internet si am vazut o gama de produse anti-acneice, dar nu stiu ce anume sa folosesc. In general un farmacist imi recomanda-cand am mai cumparat astfel de produse dar de la alta companie insa care nu se bazau pe zinc- doua produse, de exemplu un sapun si o crema sau ceva de genul, insa nu am o situatie financiara foarte roz, si as vrea sa optez numai pentru un singur produs, voi ce imi recomandati:crema, gel, sapun? Nu as putea folosi o crema gerovital combinata cu un sapun obisnuit din comert? Ca sapunuri hand-made in braila nu prea am vazut. Va multumesc pentru atentie!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| krmen a răspuns:

In primul rand trebuie sa mergi la un consult dermatologic. Nu folosi sapunurile din comert, cel mai bine unul ce contine zinc, iar daca te deceizi sa-ti iei totusi unul dintre produse iti recomnad crema. In cazul meu Clearasil a dat rezultate si costa pana in 20 de lei.

| secretname_8475 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de agnee cumpara.ti ZINERIT este foarte bun si in primele saptamani o sa vezi diferenta.Mie mi.a recomandat acest tratament doctorul dermatolog.Du-te la farmacie si cumpara.ti costa in jur de 30 de lei dar sa stii ca merita

| criss77 a răspuns:

Zineritu e bun pe mine m-a ajutat foarte mult