anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un tremur incontrolabil al mainilor, ce trament naturist imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bunica a răspuns:

Mergi la un medic neurolog. tratamentu naturist este un supliment nu medicament.

4 răspunsuri:
| mariazet45 a răspuns:

Mergeti la medic, ce varsta aveti, pare sa fie parkinson, nu cred ca se poate rezolva cu tratament naturist.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

De obicei, sau uneori acel tremur este datorat: oboselii, tutunului, acoolului, cafelei. Deci... un "tratament naturist" ar fi sa renunti la astea. Daca e ceva mai serios, ar trebui sa consulti un medic si el te va indruma mai bine spre un tratament adecvat.

| Delia 75 a răspuns:

Stimata doamna, este din cauza lipsei calciului si a spondilozei cervicale. Va recomand acupunctura atat pentru spondiloza cervicala cat si pentru directionarea calciului ingerat acolo unde trebuie si nu in alta parte. Nu va recomand nici un supliment pe baza de calciu caci acesta se depune in articulatii.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Renunta la alcool, tigari, cafea, cola, domi suficient si nu lua medicamente de somn sau de memorie. Daca persista, mergi la neurolog.