anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un tubulet din acela mic cu calciu si am observat ca a expirat in data de 10-2011.
In caz de cea mai mare urgenta se mai pate lua?
Dau funda dar daca nu stiti chiar va rog nu raspundeti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Categoric NU! Poate devenii toxic, şi-ţi faci mai mult rău decât bine! Multă sănătate!

| Chio9 a răspuns:

Frate du-te acum ni si cumpara alt tub il pui in locu celui expirat si ai rezolvat problema. Dupaia poti astepta linistit urgenta aia de care zici.

| Kindskopfe a răspuns:

Nu, evident! ~ Nu face o prostie sa le iei.
Daca erau expirate, maxim o luna, mai mergeau, dar e mai mult de jumatate de an! Nu te juca cu sanatatea ta, in general orice produs existent, care este expirat, este de evitat! Ai mare grija, parerea mea este sa nu te zgarcesti, si sa cumperi un nou tub, ai grija de tine si de sanatatea ta, sper ca ti-am fost de folos. O seara placuta!