anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un verisor de 7 ani si as vrea daca se poate cine sa confruntat cu asmul daca sa mai facut bine va rog sa imi mai spuneti cum

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La varsta lui, cu tratament si regim de viata potrivit, se poate vindeca.

| micurutza2005 a răspuns:

Da singulaire e bun pentru cei cu astm si daca are grija sa nu faca receli repetate poate il tine in frau multi ani dar nu se va vindeca definitiv odata ce a facut astm la o abatere de la regim(adica atentie la raceli, inghetata etc)oridecate ori imunitatea organismului lui va scadea astmul isi va face de cap din nou deci va trebui tot timpul sa-si intareasca imunitatea in lunile cu "r"mai ales cu produse de genul echinaceea cu usturoi, imunogrip junior, produse apicole, ulei de peste, etc.pentru ca organismul sa fie protejat si sa nu mai faca episoade de astm, dar asta nu inseamna ca astmul se vindeca ci doar e tinut in frau cu aceste stimulente si singulaire e foarte bun dar trebuie sa fie recomandat de dr.altfel nu il poti cumpara cred si e si scump din cate am auzit.

| AvalohAlyn a răspuns:

Eu am 15 ani si am astm bronsic, pana la 14 ani am tot racit la plamani, respiram greu, mici crize de astm pana cand doctorul mi-a recomandat medicamentul Singulaire.Am luat 6 luni si a trecut un an de cand nu mai am nimic.Se poate invinge astmul prin medicamente care intaresc sistemul imunitar, speciale pentru astm etc.

| stillhartu a răspuns:

Eu am astm de aproximativ 13 ani. E o boala cronica ceea ce inseamna ca toata viata se va confrunta cu asta. Insa cu ajutorul unor medicamente, miraculoase pot sa le zic, se poate amelioara boala. Crizele de astm devin din ce in ce mai putine iar sistemul imunitar mai puternic. Insa, intotdeauna exista un risc ca boala sa isi faca iar aparitia. Medicii mi-au spus cand eram mai mica ca la majoritatea pacientilor in jurul varstei de 12-13 (poate fi si 16 ani)apare ameliorarea bolii insa e tot prezenta. Dar nu iti face griji pentru asta. Va fi un copil la fel ca ceielalti. Va trebui doar sa aiba mai multa de grija de sanatate pentru a nu raci. Deci da, se poate face bine dar niciodata nu se stie cand revine boala.

| ade_7333 a răspuns:

Se face un tratament impotriva asmului...Tratamentul se face in functie de tipologia si evolutia astmului happy in legatura cu vindecarea.Vindecarea este posibila, mai ales daca se iau masurile terapeutice in fazele incipiente ale bolii.happy... Spper sa se faca bine Verisorul tau! :*

| ade_7333 a răspuns:

Se face un tratament impotriva asmului....Tratamentul se face in functie de tipologia si evolutia astmului happy in legatura cu vindecarea..Vindecarea este posibila, mai ales daca se iau masurile terapeutice in fazele incipiente ale bolii ..happy...Spper sa se faca bine Verisorul tau ! :*