| Poinsettia a întrebat:

Am uneori "reprize" de dureri ascutite fulgeratoare in diverse parti ale cavitatii toracice. Poate insemna ceva? Nu ma trimiteti la medic, ca poate nu inseamna absolut nimic si ma fac acolo de ras. Poate ziceti ca nu conteaza, sanatatea e pe primul loc. De-acord, da' acum nici chiar in halul in care sa par o baba ipohondra. Vreau doar sa stiu daca durerile astea pot insemna ceva.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BuBuRuZa_5540 a răspuns:

Durerile fulgeratoare nu trbuiesc ignorate...nici nu as putea sa nu te trimit la medic cand eu am o vechime de stat prin spitalebig grin din pacate, am avut si genu' acesta de dureri ar putea fi organele interne, nu imi pot da mai mult cu parerea orice neglijare iti poate pune in pericol viata! Du-te la medic! Si nu mai amana!

| Yang a răspuns:

Si eu am avut episoade din astea dureri uneori insuportabile foarte intepatoare in piept era ca un cutit si durea cel mai tare cand respiram, trageam aer si ramaneam asa sperand ca o sa treaca si continua vre o cateva minute am fost la doctor si cum nu stiu exact ce durea pentru ca era in piept, inima mi-a spus ca poate fi lipsa de calciu un junghi intercostal sau anxietate cardiaca.Eu iti spun sa mergi nu pari nici o baba nimic pentru ca eu stiu cat de tare poate sa doara

| pepe a răspuns:

Mai bine te faci de râs decât să fie ceva grav şi să nu ştii.
Soţia mea s-a făcut de râs ieri seară când s-a dus la urgenţă cu fiul nostru care avea corpul plin de bubiţe mici roşii. Când a ajuns la camera de gardă şi a vrut să-l consulte doctoriţa nu mai avea absolut nici o urmă - înainte de a pleca de acasă spre urgenţă i-a dat o linguriţă de Flonidan şi una de Ketof care au făcut să-i dispară alergia pe care a făcut-o de la o bucăţică de ciocolată amăruie. S-a făcut de râs dar a putut dormi liniştită.
Orice durere, oricât de mică nu trebuie ignorată şi tratată cu indiferenţă.

| micurutza2005 a răspuns:

Cum poti sa spui ca nu e nimic cu durerile ascutite, tu nu ai inima nu stii ca problemele de la inima pot radia in mai multe locuri in piept in abdomen in umar in spate in maxilar in brat si ultimele 2degete deci poate fi o angina pectorala durerea ta ascutita, o insuficienta cardiaca, orice asa ca du-te la medic angina depistata devreme se treteaza dar lasata sa avanseze duce la boli grava de inima, daca ai si palpitatii sau alte simptome cu atat mai mult trebuie sa mergi la medic si investigata situatia, poate ai o lipsa de magneziu sau ceva dar numai medicul poate sa decida ce probleme ai asa ca du-te repejor nu amana ca nu fie prea tarziu.