| RazVanBoss a întrebat:

Am unghia de la picior putin vanata si as vrea sa merg saptamana asta la fotbal. Oare pot pati ceva daca joc? Imi pica unghia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| liliacALB a răspuns:

Stai putin, de ce e vanata unghia? Te-ai lovit anterior? Daca da, te mai doare acum? Oricum, tu esti tanar si totul se reface mult mai repede. Eu personal nu mi-as face probleme. Tu fa cum crezi ca e mai bine pentru tine.

| RazVanBoss explică (pentru liliacALB):

Da m-am lovit acum 3 luni si nu ma mai doare!

| RazVanBoss explică (pentru liliacALB):

Nu pot sa zic ca m-am lovit, am jucat fotbal cu o pereche de adidasi care imi erau putin mici si de aia mi s-a invinetit. NU MA MAI DOARE UNGHIA!

| liliacALB a răspuns (pentru RazVanBoss):

Am inteles. Vezi de treaba, n-are nimic.

6 răspunsuri:
| yourgirl a răspuns:

Mai bine nu risca happy

| MariaOfficial a răspuns:

Unghia nu pica cu una cu doua! Cel mai indicat ar fi sa-ti iei o crema ceva de la farmacie/sau sa te duci la doctorul de familie sa te consulte!

| Tedydragutza13 a răspuns:

Buna! Eu te sfatuiesc sa nu te duci la fotbal saptamana asta mai bine du-te la un medic sau la farmacie sa iti dea ceva nu vreau sa te speri dar bunica mea sa trezit cu un deget umflat si cu dureri groaznice si s-a dus la spital si a operato de 4 ori si nici in momentul de fata nu stie de ce i s-a intamplat asta si nu misca bine degetul BAFTA!