| D3I3 a întrebat:

Am urechile infundate..cum am reusit, nu stiu..Aud ca si cand as avea vata in urechi, destul de enervant. Ce as putea face si cam care ar fi motivul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Trebuie sa te duci la ORL.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Incearca sa imbibi in putina vata niste alcool boricat si sa cureti urechea ca si cand "te-ai scarpina". Poate fi doar cerumen in exces.

| Teo29 a răspuns:

Eu zic sa nu faci nimic dupa capul tau, du-te la un ORL-ist bun!

| Adrian926a a răspuns:

Pune-ti apa calduta in urechi si stai pe o parte 5 minute la fiecare ureche

| Id4any a răspuns:

Probabil ca ai in ureche asa numitul,, dop de cerumen'', daca nu ai spalat urechile sau nu le-ai curatat cu bete de ureche undeva la vreo 3-5 luni acolo se astupa cu cerumen ceea ce incurca sa auzi bine, trebuie sa speli cu apa calda urechile sau sa te duci la un doctor.BAFTA!

| Id4any a răspuns:

Probabil ca ai acolo ''dop de cerumen'' cand nu speli urechile sau sa le cureti cu bete de urechi se astupa cu ''ceara'' care incurca auzul tau.Ai putea sa le speli cu apa calda si sa le cureti cu bete de urechi, sau sa consulti un doctorCerumenul este o substanta secretata la nivelul conductului auditiv extern cu rolul de a proteja urechea externa. Ceara contine o substanta cu efect antibacterian, are un pH acid benefic pentru tegument si chiar retine corpii straini care patrund in ureche (praf, mici insecte etc).
Pofftim si un site pentru aceasta:
http://www.csid.ro/......-12822395/

| Roth_Ezra_1981 a răspuns:

Incearca sa iti ti gura dechisa si respira pe gura

| Roth_Ezra_1981 a răspuns:

Incearca sa iti ti gura deschisa si respira pe gura