| Girly97 a întrebat:

Am urechile infundate desi am fost ieri la medicul ORL, mi-a spus ca am sinuzita si mi-a dat tratament medicamentos. Nu a gasit vreo problema cu urechile cand m-a consultat ieri. Ce pot face pentru urechi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ia tratamentul, se vor desfunda dupa cateva zile de tratament. Urechile comunica cu faringele, asa cum stii, prin trompa lui Eustachio. Daca aceasta este inflamata (intr-o sinuzita, faringita, etc), vei simti urechile infundate

| Girly97 explică (pentru Brigaela):

Eu ieri m-am simtit mult mai bine si nu am mai avut probleme cu urechile. Nu stiam ca si urechile pot fi afectate uneori. happy

| Brigaela a răspuns (pentru Girly97):

Fiindca nu ai invatat la biologie, ca altfel, despre trompa lui Eustachio s-a studiat
E bine ca te simti mai bine, dar ia tratamentul pana la capat, altfel boala va recidiva

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai grija cu urechile asa am dat eu de menginita bacteriana, boala fatala, te ucide in cateva ore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți-a dat tratament pentru sinuzită, urmează tratamentul.

| Girly97 explică (pentru anonim_4396):

De cand sinuzita are legatura cu urechile?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Girly97):

La medic ai pus întrebarea asta?
Ce ți-a răspuns?

Răspuns utilizator avertizat
| NicoleEazi a răspuns:

Sa iei tratamentul!