| KittyPinker a întrebat:

Am urgenta nevoie de sulfat de magneziu pentru cineva care are criza de astm. Stiu ca nu se mai fabrica da va rog daca are cineva din cluj napoca sa imi trimita mesaj. sau daca stiti ceva inlocuitori. help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| zeenath a răspuns:

Ai sa razi de mine, dar fratele meu care era un astmatic in copilarie, de mai mult noaptea era la urgente decat la el in pat s-a vindecat cu LAPTE DE CAPRA! Chiar da rezultate si nu e de gluma! Multi medici il recomanda ( inclusiv eu )! 1 litru de lapte de capra pe zi consumat fie simplu sau cu cereale ( 6 luni -1 an )! Dispare si transpiratia nocturna! Fratele meu nu mai are astm, atrecut mai mult de 10 ani si nu a recidivat! Este extraordinar efectul laptelui de capra integral + iesiri in aer liber + ideal ar fi adaugat sedinte la salina! Sanatate multa!

| KittyPinker explică:

Da stiu am fost dar nu am gasit

| Mirelutzz a răspuns:

Ar fi bine sa mergi sa cauti la farmacii undeva trebuie sa fie...

| anonim_1028 a răspuns:

In Cluj la farmacia Cyanara, de pe Calea Floresti, vis-a-vis de Billa se gaseste sare amara (sulfat de magneziu). Succes