Buna, perioada de incubatie este de maxim 2-3 saptamani, asta in cazul in care nu apar dificultati sau agravari ale virusului din organism. Sunt si persoane la care perioada de vindecare se reduce la 7 zile (o saptamana). Eu te sfatuiesc sa stai mai sigur pana cand simti tu cu adevarat ca esti bine si mai mult de o saptamana. Nu incerca sa scapi cat mai repede, deoarece in aceasta perioada corpul tau este foarte slabit impotriva virusilor din aer... Sanatate si o zi buna!
OOOOOO) Tocmai sunt pe cale sa imi treaca bubitele
Si eu am varicela sunt de 2 saptamani acasa
Sambata fac 3 saptamani de cand stau in casa.Am fost la doctor si mi-a spus sa nu ies afara pana nu imi cad toate bubitele
Foarte naspa
mai ai de stat
Cum te simti? Esti bine?
Buna, nu exista o data anume, este in funcţie cum te mai simţi si daca ti-au disparut bubititele, si sigur daca te-ai mai scarpinat o sa iti ramana semne...Mie doctorita mi-a dat scutire la scoala 2 sap. dar mie imi era tot mai rau si bubitele imi disparuse 4-5 si am stat in casă 1 luna...
Http://dr.herdea.ro/medicale/61/varicela citeste aici ce trebuie sa faci si cat sa stai in casa daca ai varicela.
Emmy2013 întreabă:
AnonimulX1 întreabă: