Cand ai varicela poti face dus normal, in fiecare zi, fiindca asta scade riscul de infectare. Toate cojile vor disparea cam in 10-12 zile, dar tu trebuie sa stai in casa doar 14 zile. Nu e nevoie sa te dai cu crema de galbenele, e mai bine sa cada cojile spontan.
Cam două săptămâni ţine, folosește alcool mentolat, îţi mai potolește mâncărimea(să nu le spargi)...
Nu.le dai doar cu alcool mentolat. daca ti mananca.stai in casa 21 de zile fisx.si trec. daca iesi mai devreme la aer, se fixeaza boala in organism.la organe.si e jale.ramai cu sechele toata viata.nu te giuca.sazi in casa ghinisor colo la caldurica.cand o sa iesi prima data, te ia cu ametala.
Si eu am inca varicela si o am timp de 3 saptamani daca vei da cu crema de galbenele adevarat va cadea dar fortand coaja sa cada iti va putea un ramane un semn pe viata mai bine le lasi sa cada de la sine.
Mi-au picat cojile, desi mai sunt cateva iar la unele mai trebuie sa se duca acel "roz" ma simt mai bine.iti doresc sa ai rabdare, si sa iti treaca cat mai repede!
Multumesc mult da si eu am acel roz mai am doar 2 pe fata dintre sutele pe care le-am avut si sper sa nu raman cu vreo cicatrice dupa aceasta experienta...