| Secretkkk a întrebat:

Am,, varsat de vint"... Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trebuie să stai în casă peână te vindeci. Este contagios, poți transmite și la cei din jurul tătu. Cu tratamentul medicamentos și dieta alimentară te pot ajuta să te vindeci fără repercursiuni.
Pentru lectură: http://ro.wikipedia.org/wiki/V%C4%83rsat_de_v%C3%A2nt
Sănătate.
Pa, pa.

| Brotacelu a răspuns:

Stai vreo 2 saptamana in casa departe de alte perswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai in casa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi si mie, ca am chef de stat acasa. laughing

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

E epidemie de varsat de vint pe site cumva?laughing ca am mai vazut vreo doua intrebari de genul asta?laughing

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

NU te scarpina...raman urme urate

| Nemesis_9263 a răspuns:

Un singur cuvant:party!laughing

mlm
| mlm a răspuns:

Stai la caldurica si nu iesi afara la frig, incearca sa nu te scarpini ca vei ramane cu semne, daca te mananca rau frectioneaza locurile cu alcool mentolat sau cu crema pe baza de alcool mentolat, care o poti procura din farmacii.Insanatosire grabnica.

auran
| auran a răspuns:

Si tu?
Si, Un_NiMENi_CElEBrU_Delight are, cred ca ar trebui sa schimbati pareri despre evolutia bolii...
Ce sa faci, stai mai mult alaturi de noi, nu te scarpini, te dai cu tinctura mentolata cand te apuca mancarimea si, sa te faci bine cat mai repede...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimic special. Stain in casa, mananci regim si nu iti rupi bubele. Iti va trece in doua saptamani, nu te ingrijora.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Stai in casa, te ungi cu alcool mentolat sau alcool camforat 10% si nu te scarpini deoarece ramai cu semne toata viata.

| Sabrina_2288 a răspuns:

Trebuie sa stai in casa cel putin 2 saptamani happy
Multa sanatate!kiss

| Orannginna a răspuns:

Sa stai in casa vreo 2 saptamana., sa tii regim cu alimente uscate (pentru a nu se extinde pe esofag), sa tratezi bubitele cu pudra de talc si sa incerci sa nu le rupi si...sa lenevesti! laughing

Bafta, sa te faci bine! happy