Pai nimic grav
Cateva gunoaie de cativa ani, multe bacterii(de la care poti face o infectie urata)si frimituri de cateva luni
Deci hai ca mai amuzat rau
Cum tia trecut prin minte sa bei cu paiu de prin butoane
SI in legatura cu gatu
Bea niste ceai, sau du-te la farmacie
Poi acolo prin tastatura erau firimituri si cine stie ce alte chesti. O multime de bacterii! Pentru gat ia o pastila pentru gat, un strepsils un faringosept ceva ce ai prin casa ori bea un ceai cald.Si curata si tu tastatura aia macar o data pe luna. Sa nu mai faci chestia asta
Daca nu ai mancat in fata pc-ului, nu a fost decat niste praf, asadar baga aspiratorul pe gat sa scoti praful cu tot cu bereDoar nu ai vrea sa te credem
Esti foarte econom in ce priveste bautura
E amuzanta faza, dar chiar ti s-a intamplat? Nu cumva ai gresit categoria? Ai stors si tastele? Nu de alta dar stiu ca ele adora tot ce e comestibil. Ca sa te dregi toarna niste bors si fa acelasi procedeu.
Felicitari, esti o comoara la casa omului, nu irosesti nimic.
Iti recomand badijonaj cu albastru de metilen, distruge rapid toti microbii din gat chiar daca nu e prea placut.
E posibil sa iti fi zgariat gatul cu ceva absorbit de prin tastatura(firimituri sau eu stiu ce s-o mai fi gasit pe acolo). I-a ceva tantum verde, decasept sau strepsils care au si rol dezinfectant.Esti mare figura!
Si eu care credeam ca a patit ceva tastatura si d'astsa esti ingrijorat!
Nu ai nimic! Bea ceai si cumpara'ti pastile de supt pentru gat!
Apropo, nu va mai luati de el ca nu a zis ca avea firimituri printre butoane!
Poate doar microbi si praf!
Oricum, asta m'a amuzat!
Ti s-a parut ca ai varsat berea. De fapt ai reusit sa indrepti la timp paharul si nu s-a varsat nici macar un strop. Partea proasta e ca abia atunci te-ai uitat mai atent la tastatura si ai vazut ca e umeda. De fapt lichidul galben pe care l-ai descoperit acum acolo, e pipi de pisica de cind s-a urcat mitza si si-a dat drumu ca nu se mai putea tine. Acum intelegi de ce te ustura gitul?