| hândel a întrebat:

Am vărsat din neatenţie paharul cu bere peste tastatură, şi ca să nu irosesc berea, am încercat s-o sorb cu un pai de printre butoane, numai că am aspirat şi cine ştie ce naiba mai zăcea printre butoanele astea, şi acum mă ustură-n gât. Ce naiba ar fi putut fi în tastatură, şi ce mă fac cu gâtul?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Xonia a răspuns:

Pai nimic gravlaughing
Cateva gunoaie de cativa ani, multe bacterii(de la care poti face o infectie urata)si frimituri de cateva luni
Deci hai ca mai amuzat raurolling on the floor
Cum tia trecut prin minte sa bei cu paiu de prin butoanerolling on the floor
SI in legatura cu gatuthinking
Bea niste ceai, sau du-te la farmacie

| mariomario a răspuns:

Ai nevoie de ajutor baiatule.sa sorbi berea din tastatura sa no irosesti?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi acolo prin tastatura erau firimituri si cine stie ce alte chesti. O multime de bacterii! Pentru gat ia o pastila pentru gat, un strepsils un faringosept ceva ce ai prin casa ori bea un ceai cald.Si curata si tu tastatura aia macar o data pe luna. Sa nu mai faci chestia asta no talking

| Barajag a răspuns:

Daca nu ai mancat in fata pc-ului, nu a fost decat niste praf, asadar baga aspiratorul pe gat sa scoti praful cu tot cu berelaughingDoar nu ai vrea sa te credemhee heeEsti foarte econom in ce priveste bauturabig grin

| cretzufinish a răspuns:

E amuzanta faza, dar chiar ti s-a intamplat? Nu cumva ai gresit categoria? Ai stors si tastele? Nu de alta dar stiu ca ele adora tot ce e comestibil. Ca sa te dregi toarna niste bors si fa acelasi procedeu. laughing

| PinkY a răspuns:

NU rad, nu rad deloc rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E criza, domne'. Ce stiti voi. Baiatul vroia sa faca economie. laughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Felicitari, esti o comoara la casa omului, nu irosesti nimic.
Iti recomand badijonaj cu albastru de metilen, distruge rapid toti microbii din gat chiar daca nu e prea placut.

| tyana a răspuns:

E posibil sa iti fi zgariat gatul cu ceva absorbit de prin tastatura(firimituri sau eu stiu ce s-o mai fi gasit pe acolo). I-a ceva tantum verde, decasept sau strepsils care au si rol dezinfectant.Esti mare figura!big grin

| Maria_1984 a răspuns:

Si eu care credeam ca a patit ceva tastatura si d'astsa esti ingrijorat!

rolling on the floor

Nu ai nimic! Bea ceai si cumpara'ti pastile de supt pentru gat!
Apropo, nu va mai luati de el ca nu a zis ca avea firimituri printre butoane!
Poate doar microbi si praf!
Oricum, asta m'a amuzat!laughing

| anad a răspuns:

"Cui pe cui se scoate!" Mai toarna un pahar pe gat ca sa ti-l curete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti s-a parut ca ai varsat berea. De fapt ai reusit sa indrepti la timp paharul si nu s-a varsat nici macar un strop. Partea proasta e ca abia atunci te-ai uitat mai atent la tastatura si ai vazut ca e umeda. De fapt lichidul galben pe care l-ai descoperit acum acolo, e pipi de pisica de cind s-a urcat mitza si si-a dat drumu ca nu se mai putea tine. Acum intelegi de ce te ustura gitul? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu am inteles