| ana_1197 a întrebat:

Am varsta de 15 ani si am o problema la sani, stangul are formatul sanului si este mai mare decat dreptul, mult mai mareiar dreptul nu are nici formatul macar, dar doar in timpul menstruatiei imi sunt aproae egali spuneti mi ce sa fac ca sa poata sa mi creasca amandoi am auzi t k tictura de marar face bine dra nu ingrasa? Inrteb daca nu ingrasa pentru ca eu sunt mai plinuta si nu vreau sa fiu si mai plinuta decat sunt

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Eu stiu ca este o vorba in popor care zice ca : "una cu alta nu este egala" deci sa nu crezi ca sunt egale la toate femeiile de obicei sunt diferente la toate femeile poate ca nu sunt asa de accentuate dar sunt diferente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubita, jumatatea dreapta a corpului nu se aseamana niciodata cu jumatatea stanga a lui. Asta e valabil si cu sanii: toate femeile au un san mai mare si altul mai mic, numai ca la unele se vede diferenta la altele nu este asa vizibila.
Eu am 22 ani si am sanul stang mai mic, si nu am ce sa fac happy deci nu te ingrijora, este normal. Tu crezi ca daca am sti un leac pentru cresterea sanilor nu l-am vinde in toata lumea? Sanii tai oricum sunt inca in dezvoltare deci rabdarica. happy

| nely a răspuns:

Este normal ca unul sa fie mai mare.eu am aceiasi problema.la inceput am fost complexata... dar m-am obisnuit.se spune ca daca vei alapta mai mult din sanul mai mare, in final vor fi egali. vom vedea...