| Adriana_Barancea_1982 a întrebat:

Am vazut acum o zi ca am ceva puncte albe pe firul de par, nu sunt lindini pentru ca se sfărâmă ( nu stiu cum sa spun mai bine ), nu se mișcă. Sunt foarte speriata am citit ceva pe alte site-Uuri si spun ca pot duce la moarte stie cineva ce sunt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Spala-te pe cap cu sampon Head & Sholders si matreata va disparea.

| darrio2007 a răspuns:

Pot fi oua.
„Ouale de paduchi (lindinele) sunt mici, gri-albe, de forma ovala, care se prind pe firul de par."
Sursa:https://www.pestcontrol-expert.ro/blog/paduchi_info/

| Violleta2022 a răspuns:

Du-te acolo unde ai citit ca duc la moarte si intoarce-te sa ne spui despre ce boala este.

| Goete a răspuns:

Si bunica mea a avut inainte de a muri.
Oricum, daca ai sau nu ai, tot la moarte duce :p

| elcosmin a răspuns:

E matreata

| Larionana a răspuns:

Si eu m-am speriat cand am avut si dupa am aflat ca este matreata..cateodata mai sta si pe fir dar asta depinde daca este gras, naspalat

Poate sunt niște simple cojițe.Nu te lua niciodata dupa internet ca si daca tusesti si cauti o sa zica ca ai 100% pneumonie si sa te duci imediat la doctor

| Adriana_Barancea_1982 explică:

Era mătreața

| Anonim47457843 a răspuns:

Stai liniştită. Este mătreață.