anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut asta vara un film cu posedare si cand am fost la biserica dupa vreo 2 luni la o nunta in biserica stateam si ma plictiseam pa scaun si imi aduceam aminte din film cum o poseda pa fata aia si ma-u taiat transpiratiile si mi-a venit in minte ca o imi face mie la fel ca ei si de atunci am o teama in mine si niste ganduri ce nu pot sa le uit de fel sunt credincios si ma rog in fiecare seara la Dumnezeu dar nu pot sa scap de aceste ganduri...adica cand imi aduc aminte ma intristez pa moment si nu mai am chef de nimic.
In general rad glumesc ma simt bine dar cand imi aduc aminte simt o tristete, de cand am patit asa ma rog in fiecare seara la Dumnezeu.
Daca stiti vreo solutie scrietio plz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Nu mai te uita la astfel de filme

| DeathTheKid a răspuns:

Depinde de varsta. daca ai sub 15 anilaughingeste din cauza filmului vazut, iar senzatia va trece vei vedeawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca spui ca nu te simti in largul tau si este vorba de biserica, poti sa te duci sa vorbesti cu un preot... poate te ajuta el.thinking

| Leonard08 a răspuns:

Inceteaza sa mai crezi in dumnezeu...Vei fi lipsit de aceasta frica.
Nu este nimic moral in faptul ca te rogi la dumnezeu pentru ca iti este frica de dracu. tongue
Daca nu ti-ar fi frica de nimic, si ai sti ca dupa moarte te duci in rai, nu conteaza ce faci...Te-ai mai ruga? Nu prea cred.
Acum crezi in dumnezeu si te rogi doar de frica dracilor, iadului etc...

| bebestefanel a răspuns:

Poai si ce ma sfatuiti sa fac ca sa uit de aceste ganduri?

| bebestefanel a răspuns:

Si ce ma sfatuiti sa fac ca sa uit de aceste ganduri?

| DarkVoid a răspuns:

Nu te mai uita la tampeni.Da nu inteleg de ce ti-e frica de diavoli daca esti credincios?